Person Academy

Inspiráló beszélgetések a kommunikáció és a média világáról.
Most játszott:

Iratkozz fel!

Original
Munk Vera az index főszerkesztő-helyettese

Munk Vera az index főszerkesztő-helyettese

2020-03-24T11:44:03+01:00
Munk Vera a kezdetektől az Index.hu munkatársa, még 2002-ben gyakornokként kezdett az újságnál. Az Index az ország egyik első számú online hírpotráljává, ő pedig a nemrégiben kinevezett főszerkesztő-helyettesévé vált. Sokmidenről szó esik ebben az egyébként rövid, de velős interjúban. Többek között a kritikai érzékről, a kétkedő attitűdről, mely különösen fontos a mai, fake-news világban. Nem csak újságíróként.
Elolvasom
Pinczés-Pressing Ádám, a HBO PR-es munkatársa

Pinczés-Pressing Ádám, a HBO PR-es munkatársa

2020-02-17T13:55:29+01:00
Pinczés-Pressing Ádám gyermekkora óta óriás filmrajongó, olyannyira, hogy hajlandó volt ingyen, bármilyen munkát elvállalni az egyetem alatt az Intercomnál. Ma már a HBO PR-eseként hódol tovább szenvedélyének. Az interjúban nem csak elhivatottságáról beszél, de többek között azt is elmondja, hogy a Trónok harca baki mekkora reklámértéket gründolt össze a Starbucksnak.
Elolvasom
Ács Dániel, a 444.hu újságírója

Ács Dániel, a 444.hu újságírója

2020-01-20T14:26:57+01:00
Ács Dánielt sokan ismerik roppant szórakoztató fesztivál-videóiról, de az utóbbi időkben inkább oknyomozó tevékenységét követhetjük. Legutóbbi munkája, amely a ferencvárosi parkolási ügyet tárja fel, rengeteg emberhez jutott el és nagy port kavart. Az Open Nighton készült Person Academy beszélgetésből kiderül, hogyan érezte magát egyes szituációkban, de szó van információ szivárogtatás körüli játszmákról és véleményhangsúlyos újságírásról is.
Elolvasom
Szabados Ági: az RTL híradósa,  az olvasás elhivatott nagykövete

Szabados Ági: az RTL híradósa, az olvasás elhivatott nagykövete

2020-01-06T11:00:09+01:00
Szabados Ágnes amellett, hogy híradós műsorvezető, missziója az olvasásnépszerűsítés: a Nincs Időm Olvasni Kihívás alapítója, a Lapozz a 99-re könyves podcast műsorvezetője, irodalomterapeuta, nem rég jelent meg Olvasónapló című könyve.
Elolvasom
Nemes Orsolya: Generációkutató

Nemes Orsolya: Generációkutató

2019-12-23T11:00:05+01:00
TedX előadó, a HVG Könyvek és a Forbes vendégszerzője, a Milestone Institute munkatársa. Rendszeresen tart itthon és külföldön tréningeket és workshopokat. Az Y generációt kutatja. Generációs mítoszok – Hogyan készüljünk fel a jövő kihívásaira című könyve, amely szerint a nemzedékeket többé nem a múlt, hanem a jövő alapján lenne érdemes definiálnunk, 2019 májusában jelent meg.
Elolvasom
Sümeghy Claudia: A CURTIZ-film producere

Sümeghy Claudia: A CURTIZ-film producere

2019-12-09T16:16:23+01:00
A filmipar nemzetközileg elismert szakemberei gratuláltak neki, pedig ő csak tette a dolgát. Férje vezette be a mozgóképek világába. Producerként már egyre több helyen jegyzik a nevét. Sümeghy Claudiával a Michael Curtiz életét bemutató díjnyertes film producerével beszélgettünk.
Elolvasom
Brückner Gergely: Index.hu gazdasági újságírója

Brückner Gergely: Index.hu gazdasági újságírója

2019-11-21T07:00:00+01:00
Brückner Gergely egy jó cikkért akár hónapokig is kutat. A pénz világában mozog, mindekit ismer aki számít. Demján Sándorral személyes kapcsolata is volt, Mészáros Lőrinccel soha sem találkozott. Vendégünk Brückner Gergely az Index gazdasági, oknyomozó újságírója. A beszélgetés borait a Kristinus Borbirtok biztosította. Készítők: Kreatív producer - Román Balázs Producer - Hampuk Richárd Szerkesztő - Orsós Lajos Élő felvétel - Bauer Ági Szerkesztasszisztens - Nagy Rebeka PERSON Group: Person Hub Betone Studio PERSON Agency PRepute PR szoftver PaintCocktail
Elolvasom

Műsorvezető

Hampuk Richárd 2007-ben indította első vállalkozását a PERSON kommunikációs ügynökséget, amely 2020-ban sikeresen összeolvadt a Red Lemon ügynökséggel és ezen a néven folytatják tovább a nemzetközi vállalatok megítélését javító kommunikációs kampányokat. 2019-ben alapítótársaival megalapította a BETONE Studio-t, ahol professzionális podcasteket gyártanak és terjesztenek. 2021-ben pedig elindította az ország első podcastokra szakosodott sales house-át a Betone Networköt.

Támogatás